Jdi na obsah Jdi na menu
 


anime styly

3. 12. 2010

http://animesweet.blog.cz/0911/anime-zivotni-styl

 

fHarajuku styl pochází od teenagerů v ulicích nákupní čtvrti Harajuku v Tokyu. •Jako ostatní "pouliční styly" je těžké Harajuku charakterizovat, zaprvé protože se stále mění a zadruhé má hodně forem. •Tento styl nemá žádná pravidla, ale pokud se tak chcete oblékat, tady je pár pokynů do začátku
Harajuku styl obecně

Harajuku styl je o vlastní módě, mixování různých módních stylů. Harajuku má mnoho různých druhů oblíkání, u některé jde o vrstvy co nejbarevnějšího oblečení, mnoho doplňků - barevné korálky, náramky, přívěšky, naušnice kabelky, mnoho sponeček do vlasů - výrazné podkolenky, barevné boty, bláznivé sukýnky. Ale některé harajuku druhy nejsou vůbec takhle bláznivě barevné, jako tenhle (Decora) třeba Gothic nebo punk. Dokonce i Cosplay (Všichni dobře víme, co to znamená) se řadí do Harajuku stylu.
Nedá se říct, co všechno máte mít na sobě, aby jste se řadili do Harajuku stylu. Protože tenhle styl je o tom, co se vám líbí ! Nosíte všechno co se vám líbí, upravujete si to podle sebe, je to prostě pouliční ,,vlastní" styl, který má mnoho druhů.

Druhy stylu :

Nedá se lehce určit, kdo je v jakém druhu tohoto stylu, protože mnoho Harajuku girls/boys tyto druhy míchají a vytvářejí si tak vlastní harajuku styl. Nedá se ani dobře vysvětlit, co je to harajuku styl, je to prostě něco jako vlastní styl... Tady ale uvedu pár příkladů:
♥Gothic Lolita - zahrnuje nošení gothického, ženského a elegantního oblečení do takové míry, že vypadáte jako živá Viktoriánská panenka.hg♥Punk - Japonští punkeři, inspirovaní punkovým hnutím, které začalo v Londýně v 70.letech, zdůrazňují rebelství vrstveným oblečením, make-upem a piercingy.punk♥Cosplay - znamená oblékání se jako vaše oblíbená postava z anime nebo počítačové hry.cosplay♥Decora - Tento druh stylu si libuje v jasných barvách a doplňcích od hlavy k patě. Decory se často zdobí plastovými hračkami a šperky, a není neobvyklé, že je jich tolik, že je slyšíte chrastit při pohybu. Prostě tuny sponek do vlasů, čelenky, bláznivé líčení, barevné oblečení a kabelky, různé korálky a náramky..To je Decora.decora♥Kawaii - V překladu roztomilý. Dává důraz na dětskou hravost - anime postavičky, pastelové barvy, roztomilé hračky a tak dále.kawaii♥Wamono - mixuje tradiční japonské oděvy se západní módou.wamono♥Kogal - Kogal "look" je hodně spojený s opálenou Callifornskou dívkoukogal♥Hime Gyaru - Princeznovský styl je charakteristický růžovým make-upem a dlouhými řasami stejně jako buď opálenou nebo velmi světlou pokožkou. Obrovské účesy,kožešiny a drahé látky stejně jako krajky a samet. Bílé,černé nebo růžové kabelky, orchideje a jiné květiny.hime gyaru♥Ganguro - Ganguro, doslova "černý obličej" je trend japonské módy mezi spoustou japonských dívek.Look se skládá zezesvětlených vlasů,výrazného opálení a světlého líčení.ganguro

Dále k Harajuku

Vrstvi oblečení - Vrstvení oblečení patří k Harajuku stylu. Svetry, vesty, nebo bundy přes trička, šaty nebo sukýnky nošené s legínami, a tak dále. Vrstvení oblečení (nebo vytváření vrstveného dojmu - Např.nařasené šaty- dává prostor pro mixování většího rozsahu stylů, a dávají outfitu větší rozměr.
Přizpůsob si své oblečení - Secondhandové oblečení a do-it-yourself (udělěj-si-sám) styly jsou populární částí Harajuku outfitu. Harajuku girls si třeba koupí barevnou sukýnku, která by ovšem lépe vypadala třeba s mašlí, kytkou, nebo korálky? Žádný problém! Sukni si upraví podle sebe!
Doplňkuj - Vezmi si na sebe jakékoliv divoké doplňky, které máš, jako pásky, náušnice, sponky, bižuterii a tašky. Pamatuj, že doplňky mohou být barevné a křiklavé, a nemusí se hodit k oblečení. V decoře, zvláštním Harajuku stylu, doplňky zdobí outfit od hlavy k patě, předměty jako třeba zvonečky jsou někdy použity k dodání
Zvláštní make-up a vlasy - K Harajuku patří také zvláštní, střapaté, ulítlé a zajímavé účesy. Stejně tak barva vlasů a barevné výrazné líčení.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Record blood weight (hypertension)

(ABopeDyexy, 30. 7. 2018 12:52)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-100mg-pas-cher-zero/